Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

McLintock

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: SoulmediaKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165544125

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Län­nen hur­japäät –­ni­mellä ai­koi­naan Suo­men teat­te­rei­hin tul­lut elo­ku­va tai­si nos­tat­taa pik­ku­po­jis­sa sap­pea, jos sat­tui­vat li­vah­ta­maan sisään.

Län­nen hur­japäät –­ni­mellä ai­koi­naan Suo­men teat­te­rei­hin tul­lut elo­ku­va tai­si nos­tat­taa pik­ku­po­jis­sa sap­pea, jos sat­tui­vat li­vah­ta­maan sisään. Ta­ri­nan la­ji­tyyp­pi ei ni­mittäin ol­lut mikään ko­vak­si­kei­tet­ty länkkä­ri, vaan rii­tai­san avio­pa­rin sa­nai­lui­hin pe­rus­tu­va ko­me­dia. Sha­kes­pea­ren ”­Kuin­ka äkä­pus­si ke­sy­tetään” oli­si luul­ta­vas­ti saa­nut po­jil­ta yhtä kal­sean vas­taa­no­ton.
Nyt­tem­min Joh­nWay­nea kat­soo mie­lellään vä­li­työn­kin tuok­si­nas­sa. Vä­lillä sa­nai­lu on haus­kaa, vä­lillä va­jo­taan li­ki buds­pen­cermäi­seen mu­ta­pai­niin, to­ki en­nen ky­sei­sen her­ran tuo­tok­sia.
Huo­mio kiin­nit­tyy myös huu­mo­riin, jo­ka koh­dis­tuu eri­lai­siin et­ni­siin ryh­miin. Osan­sa to­ki saa myös val­koi­hoi­nen mai­de­na­nas­ta­ja eli uu­di­sa­su­kas. Ko­vin­ta kor­muu­tus­ta ko­kee tur­hantär­keä vir­ka­mie­histö.
Kan­sa­lai­soi­keus­lii­keh­dinnän vai­ku­tus kui­ten­kin nä­kyy ra­sis­ti­sen huu­mo­rin al­ta. Pää­hen­kilö puo­lus­taa co­manc­he-in­tiaa­nien oi­keuk­sia siinä missä omai­suut­taan. Tie­tyn­lai­nen epä­suh­ta tästä ko­ko­nai­suu­des­ta kui­ten­kin jää lei­ju­maan il­maan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää hyvältä, mutta kärsii välillä epäpuhtauksista ja -tarkkuuksista. Ääniraita soi selkeästi. Combo-laitoksen DVD-versio jää kuvaltaan paljon heiveröisemmäksi esitykseksi. Ei ekstroja (PS).
20/09/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy