Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Dante's Peak

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Pier­ce Bros­nan on ehkäpä par­haas­sa roo­lis­saan, jos 007:ää ei ote­ta lu­kuun.

Pier­ce Bros­nan on ehkäpä par­haas­sa roo­lis­saan, jos 007:ää ei ote­ta lu­kuun. Tu­li­vuo­ren ak­ti­voi­tu­mi­nen uh­kaa, mut­ta kau­pun­ki­lai­set eivät ha­lua huo­noa jul­ki­suut­ta. Tois­taa Tap­pa­ja­hain tee­mo­ja. Jän­nittävä. Ei no­jaa yhtä vah­vas­ti laa­vaan kuin Vol­ca­no, jo­ka on ur­baa­ni ta­ri­na. Tämä lie­nee sit­ten maa­lais­ku­vaus.
Oh­jaa­ja har­kit­si ai­koi­naan geo­lo­gin uraa, mistä on var­maan­kin ol­lut etua. Ma­kean ame­rik­ka­lai­nen lop­pu pu­dot­taa pis­teitä. Lap­set saa­vat tie­tys­ti uu­den isän.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva. Elokuva kulkee surround-efektien varassa. Faktaruutuja, biografiat ja traileri. R1-levyltä löytyy myös DTS. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 100145  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy