Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Last Gentleman

The Old Man and the Gun 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2018Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5706169001906

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Her­ras­miesmäi­nen pank­ki­ros­vo tal­laa tut­tu­ja urau­tu­nei­ta pol­ku­jaan, jot­ka vievät hä­net jo­ko symp­pik­sen les­ken maa­ti­lal­le kiik­ku­tuo­liin tai ala­vi­rit­tei­sen et­sivän tyrmään.

Her­ras­miesmäi­nen pank­ki­ros­vo (Ro­bert Red­ford) tal­laa tut­tu­ja urau­tu­nei­ta pol­ku­jaan, jot­ka vievät hä­net jo­ko symp­pik­sen les­ken (Sis­sy Spa­cek) maa­ti­lal­le kiik­ku­tuo­liin tai ala­vi­rit­tei­sen et­sivän (Ca­sey Aff­leck) tyrmään. Ajan kans­sa mean­de­roi­va ta­ri­na on kau­ka­na hek­ti­sestä keik­ka­ku­vauk­ses­ta, mut­ta elämän eh­too­puo­len hyvän­tuu­li­se­na ku­vauk­se­na tai­val on lup­sak­ka ja poi­ka­mai­nen.
Ro­bert Red­ford kan­taa lisään­ty­neet uur­teen­sa char­mil­la, ja vaik­ka as­kel jo hie­man huo­juu, on pol­jen­ta ke­vyt. Tämä on lup­sa­kas­ti to­si­maail­mas­ta ir­taan­tu­nut ri­kosd­raa­ma, jo­ka kestää kli­seensä ele­gan­tis­ti ja lois­taa het­kittäin pääo­san­sa su­la­vis­sa el­keissä. Ky­se on sil­ti hi­das­tem­poi­ses­ta draa­mas­ta, jo­ka vie­raan­nut­ta­nee mat­kan var­rel­la mo­net vaik­ka tai­val on­kin vain 90 mi­nuut­tia.
E­lo­ku­va pe­rus­tuu löyhäs­ti For­rest Tuc­ke­rin elämään.

Kuva, ääni & ekstrat

Huomattavan pehmeä kuva olisi suttuinen, ellei jälki olisi niin levollista. Tuhanteen kertaan pestyltä ja mankeloidulta näyttävä kuva tarjoilee kuitenkin lopulta ilahduttvan ilmeikästä ja jopa jäsentynyttä DVD-sarjan toistoa. Rauhallinen, mutta puhtaasti soljuva ääniraita. Ekstraton. Maailmalla tämä on julkaistu kommenttiraidan, poistettujen kohtausten ja koosteiden kera. (IJ)
23/11/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy