Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Max Payne - Harder Cut

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Raa­dol­li­ses­ta, mut­ta tyy­likkääs­ti to­teu­te­tus­ta tie­to­ko­ne­pe­listä saa näemmä ai­kaan kat­sot­ta­van toi­min­tae­lo­ku­van.

Raa­dol­li­ses­ta, mut­ta tyy­likkääs­ti to­teu­te­tus­ta tie­to­ko­ne­pe­listä saa näemmä ai­kaan kat­sot­ta­van toi­min­tae­lo­ku­van. Tämä sillä va­rauk­sel­la, et­tei ole kylläs­ty­nyt ai­ka­moi­siin mit­ta­pui­hin me­ne­viin ase­fe­ti­sis­mei­hin, joi­ta tämä­kin edus­taa.
Suo­ma­lais­voi­min ke­hi­tet­ty Max Pay­ne –­pe­li poik­keaa ai­ka pal­jon elo­ku­vas­ta, mut­ta fa­nit an­ta­ne­vat an­teek­si. Pe­liä tun­te­mat­to­mat puo­les­taan voi­vat äl­lis­tellä, kuin­ka toi­min­tae­lo­ku­va voi­kaan kai­kes­ta jär­jen­vas­tai­suu­des­taan huo­li­mat­ta tun­tua viih­teeltä. Ää­rimmäi­sen ko­va­tem­poi­nen ja vä­ki­val­tai­nen purs­kah­dus py­syy ih­meen tyy­li­ta­jui­se­na vä­ki­val­lan ylistäjänä. Vaik­ka ta­pah­tu­mat ete­nevät ri­peäs­ti, Max Pay­ne on lei­kat­tu si­ten, että sen tem­po ja ku­va­kul­mien vaih­te­lu eivät saa kes­ki-ikäistä kat­so­jaa vaih­ta­maan huo­net­ta.
Juon­ta­kin on: Max Pay­ne et­sii vai­mon­sa ja vau­van­sa mur­haa­jaa. Tu­lok­set­to­mien vuo­sien jäl­keen jäl­jet vievät lää­ke­teol­li­suu­den hyl­ly­tet­tyyn pro­jek­tiin, jol­la on tar­koi­tus lisätä so­ti­lai­den agg­res­sii­vi­suut­ta. Ei mi­tenkään uu­si idea, mut­ta ky­se on­kin siitä, mi­ten tämä to­teu­te­taan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvan tarkkuus jää suureksi pettymykseksi, kun ottaa huomioon, kuinka onnistunut BD-versio. Kuva toistuu pehmeästi ja sävyttömästi. Ääniraita puolestaan toimii, eikä innostu tuottamaan pelkkää painetta. Lopputekstien mukaan tässä on pelattu paljon ääninäyttelyllä, jolle voi kyllä nostaa hattua. Erityistä myönteistä huomiota voi kiinnittää musiikinkäyttöön. Päätön rave-jumputus ja matalalle viritetty hevimusiikki eivät soi ainkaan liiallisessa määrin kuten genren edustajissa yleensä. Ekstroissa kommenttiraita, 113 min. dokumenttia ja Digital Copy, jolla voi laillisesti tehdä katselukopion vaikkapa kannettavaan laitteeseen. (PS)
26/02/2009

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.38
Ääniraita: DTS HD
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 207759EAN: 6438044188653

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy