Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

American Graffiti

Svengijengi '62 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Best of Ame­ri­can Graf­fi­ti oli tup­la-LP, jo­ka muut­ti mo­nen meikäläi­sen­kin elämän.

Best of Ame­ri­can Graf­fi­ti oli tup­la-LP, jo­ka muut­ti mo­nen meikäläi­sen­kin elämän. Hur­ri­ga­nes nou­si rock ‘n' roll re­vi­va­lin an­sios­ta hui­pul­le, buut­sit ja sar­ka­ta­kit il­mes­tyivät ka­tu­ku­vaan. Elo­ku­va jäi vä­hemmäl­le, mut­ta ny­kypäivänä sen ar­von voi tun­nus­taa. Wolf­man Jack, Hot Rods, 50's rock ja 60's surf, al­ko­ho­li­ra­jat, va­leh­te­le­vat tei­nit, tu­le­vai­suus ja nau­ret­ta­va lu­kio­lais­seu­rus­te­lu. Jo­tain siitä oli tut­tua meil­le­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvattiin Techniscopena, joka antaa laajan kuvan, mutta 16 mm:n dokumenttien ulkonäön, hienoisen rakeisuuden. Tämä oli harkittua, se loi toden tuntua. Toiminta tapahtuukin hämärässä. Kohtuullinen DS-raita toistaa ainakin erinomaisesti mukaan miksatun jatkuvan soundtrack-musiikin, mikä oli vallankumouksellista aikanaan. Ekstroissa 78 min. hyvä dokumentti, joka mm. vinkkaa, kuinka Lucasin ja FF Coppolan pioneerityöt näkyvät (THX auton rekkarissa, Dementia 13 leffamainoksessa). (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1973Kesto: 78 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy