Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Lucky Number Slevin

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2005Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165107429

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Pulp Fic­tio­nia ka­na­voi­va gangs­te­ri­ku­vaus pu­noo vyyh­din kah­den kuol­leen ve­donvä­littäjän ympä­ril­le.

Pulp Fic­tio­nia ka­na­voi­va gangs­te­ri­ku­vaus pu­noo vyyh­din kah­den kuol­leen ve­donvä­littäjän ympä­ril­le. It­se­riit­toi­sen pu­he­liaas­ta ot­tees­taan ja tässä vielä ver­rat­tain nuo­rek­kaas­ta ja myön­nettävän ko­va­ka­li­pe­ri­ses­ta näyt­te­lijä­kaar­tis­taan huo­li­mat­ta elo­ku­va jää uni­sek­si.
E­lo­ku­va on ajan­koh­tai­nen hil­jat­tain etuai­vo­loh­kon rap­peu­man vuok­si elo­ku­vis­ta vetäy­ty­neen täh­tensä Bru­ce Wil­li­sin vuok­si. Mie­hen ural­la tämä elo­ku­va edus­taa tun­te­mat­to­mam­paa ki­lo­met­ri­pylvästä, jo­ten nyt on hyvä ai­ka kai­vaa le­vy naf­ta­li­neis­ta ja ta­kai­sin le­vy­lau­ta­sel­le.

Kuva

Asiallisen videomainen kuva on vakaa ja hallittu, mutta samaan aikaan hivenen kalpea ja havaittavan pehmeä.

Ääni

Siistin seesteinen ääniraita antaa dialogilleen tilaa ja musiikilleen rauhallisen unisen sävyn.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
20/03/2023

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy