Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Päivänkoitto

Daybreak 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Oi­keis­to­lai­sia mo­raa­li-ar­vo­ja ja ko­din­tur­va­jouk­ko­ja suo­si­va hal­li­tus tais­te­lee aid­sin ta­pais­ta kul­ku­tau­tia vas­taan ja hou­kut­te­lee sai­ras­tu­nei­ta mie­li­val­tai­siin lai­tok­siin­sa.

Oi­keis­to­lai­sia mo­raa­li-ar­vo­ja ja ko­din­tur­va­jouk­ko­ja suo­si­va hal­li­tus tais­te­lee aid­sin ta­pais­ta kul­ku­tau­tia vas­taan ja hou­kut­te­lee sai­ras­tu­nei­ta mie­li­val­tai­siin lai­tok­siin­sa.
H­BO-ka­na­van loh­du­ton tu­le­vai­suu­den­ku­vaus Päivän­koit­to yh­distää Soy­lent Gree­nin ku­vas­toa Fah­ren­heit 451:een ja 1984:een, mut­ta välttää liian suur­ten inf­rast­ruk­tuu­ri­muu­tos­ten esit­te­lyn, luul­ta­vas­ti käy­te­tyn bud­je­tin puut­teel­li­suu­des­ta joh­tuen. Tässä pii­lee oma viehä­tyk­sensä, kun ih­mis­ten elo ei poik­kea lii­kaa kat­so­jan ko­ke­mas­ta.
Ikävä kyllä elo­ku­va on kir­joi­tet­tu pe­rin ba­naa­lis­ti ja kli­sei­ses­ti. Mie­len­kiin­toi­sim­mak­si sei­kak­si jää myö­hem­min suu­riin tuo­tan­toi­hin eden­nei­den Cu­ba Goo­ding, Jr.:n, Omar Epp­sin ja Moi­ra Kel­lyn suo­ri­tus­ten seu­raa­mi­nen. Elo­ku­va sisältää ame­rik­ka­lai­sek­si tv-tuo­tan­nok­si ih­meen pal­jon pal­jas­ta pin­taa, ja jo­pa it­se­tar­koi­tuk­sel­li­ses­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Suttuinen ja kohinainen kuva on ei-anamorfinen. Ääniraita käyttää etupäässä keskikanavaa. Ei ekstroja. (PS)
13/10/2008

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1.73
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 206353EAN: 73211946210623

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy