Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Red Joan

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2019Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706169001920

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

To­si­ta­pah­tu­mien ins­pi­roi­ma ker­to­mus nuo­res­ta eng­lan­ti­lai­ses­ta fyy­si­kos­ta, jo­ka toi­sen maail­man­so­dan al­la ajau­tuu kak­sil­le rai­teil­le Camb­rid­gen ylio­pis­tos­sa: yhtäältä mu­kaan liit­tou­tu­nei­den ato­mi­pom­mi-­tut­ki­muk­seen ja toi­saal­ta ylio­pis­ton kom­mu­nis­ti­pii­rei­hin.

To­si­ta­pah­tu­mien ins­pi­roi­ma ker­to­mus nuo­res­ta eng­lan­ti­lai­ses­ta fyy­si­kos­ta (Sop­hie Cook­son), jo­ka toi­sen maail­man­so­dan al­la ajau­tuu kak­sil­le rai­teil­le Camb­rid­gen ylio­pis­tos­sa: yhtäältä mu­kaan liit­tou­tu­nei­den ato­mi­pom­mi-tut­ki­muk­seen ja toi­saal­ta ylio­pis­ton kom­mu­nis­ti­pii­rei­hin. Kä­sillä on yhtä ai­kaa maail­man pe­las­tus ja tu­ho, eikä ja­ko näi­den vä­lillä ole hä­nel­le it­sestään selvä.
A­ja­tuk­sel­la ete­nevä ja vih­kiy­myk­sellä ra­ken­net­tu pe­rio­dijännä­ri pu­noo us­kot­ta­van tai­pa­leen, jo­ka mais­tuu sekä esi­ku­val­leen us­kol­li­sel­ta, että elo­ku­val­li­ses­ti kou­kut­ta­val­ta. Ta­ri­nan vääntö on vim­mat­tu, mut­ta ote on brit­tiläi­sen pidättäy­nyt. Ko­ko­nai­suus is­tuu mai­nios­ti his­to­rial­lis­ten so­tad­raa­mo­jen seu­raan, jois­ta lä­hin ver­tai­lu­koh­ta lie­nee "T­he Imi­ta­tion Ga­me".
Kah­des­sa ajas­sa kul­ke­van ta­ri­nan pääo­sas­sa vuo­rot­te­le­vat Sop­hie Cook­son ja Ju­di Dench, joi­den esi­ku­va­na puo­les­taan toi­mii to­sielämän Me­li­ta No­rwood. To­si­ta­ri­na on kui­ten­kin tässä toi­mi­nut ta­ri­nan in­noit­ta­ja­na, ei sen kä­si­kir­joit­ta­ja­na. Elo­ku­va pe­rus­tuu Jen­nie Roo­neyn sa­man­ni­mi­seen kir­jaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on asiallisen tiukkasävyinen ja periodiuskottava. Hallittu ääniraita. Ekstraton. (IJ)
08/04/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy