Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Piercing

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2018Kesto: minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Sek­siä, suk­ka­nau­haa ja si­to­mis­leik­kejä!

Sek­siä, suk­ka­nau­haa ja si­to­mis­leik­kejä! An­sai­tus­ti Sun­dan­ceen as­ti pääs­syt jännä­ri on in­diemäi­nen lyhä­ri, jo­ka tun­tuu enemmän tv-sar­jan jak­sol­ta kuin ko­ko­pitkältä lef­fal­ta. Lop­pu­tu­los on kui­ten­kin mu­kaan­sa­tem­paa­val­ta ja yllä­tyk­sel­li­sel­li­nen.
A­loit­te­le­va sar­ja­mur­haa­ja opet­te­lee va­lit­se­maan­sa alaa, mut­ta huo­maa pian, että um­pimähkään va­li­tul­la uh­ril­la on jo­kin yllä­tys hi­has­saan. Mia Wa­si­kows­ka on eri­no­mai­nen mys­tee­ri­vamp­pi­na, jo­ka ei kos­kaan pal­jas­ta kaik­kia kort­te­jaan. Mitä ta­pah­tuu kun tap­pa­va kis­sa ja hii­ri leik­ki saa ma­kaa­be­re­ja sä­vyjä?

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni ok mutta DVD tasoa. Ekstraton. (EM)
30/09/2019

Tekijät

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy