Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Piercing

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Sek­siä, suk­ka­nau­haa ja si­to­mis­leik­kejä!

Sek­siä, suk­ka­nau­haa ja si­to­mis­leik­kejä! An­sai­tus­ti Sun­dan­ceen as­ti pääs­syt jännä­ri on in­diemäi­nen lyhä­ri, jo­ka tun­tuu enemmän tv-sar­jan jak­sol­ta kuin ko­ko­pitkältä lef­fal­ta. Lop­pu­tu­los on kui­ten­kin mu­kaan­sa­tem­paa­val­ta ja yllä­tyk­sel­li­sel­li­nen.
A­loit­te­le­va sar­ja­mur­haa­ja opet­te­lee va­lit­se­maan­sa alaa, mut­ta huo­maa pian, että um­pimähkään va­li­tul­la uh­ril­la on jo­kin yllä­tys hi­has­saan. Mia Wa­si­kows­ka on eri­no­mai­nen mys­tee­ri­vamp­pi­na, jo­ka ei kos­kaan pal­jas­ta kaik­kia kort­te­jaan. Mitä ta­pah­tuu kun tap­pa­va kis­sa ja hii­ri leik­ki saa ma­kaa­be­re­ja sä­vyjä?

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni ok mutta DVD tasoa. Ekstraton. (EM)
30/09/2019

Tekijät

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2018Kesto: minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy