Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

(500) Days of Summer

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 218743EAN: 6438044238556

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

On­nit­te­lu­kort­te­ja AD:­na suun­nit­te­le­va nuo­ri mies ta­paa elämänsä nai­sen.

On­nit­te­lu­kort­te­ja AD:­na suun­nit­te­le­va nuo­ri mies ta­paa elämänsä nai­sen. Ro­mant­ti­nen ko­me­dia ker­too 500 yh­tei­sestä ja vä­hemmän yh­tei­sestä päivästä.
La­ji­tyyp­pi on yleensä sel­lais­ta hut­tua, että on ter­veh­dittävä ilol­la pie­noi­sia­kin uu­sia tuu­lia. Jo se, et­tei tar­vit­se ker­taa­kaan pyö­ris­kellä tuo­lis­saan vai­vaan­tu­nee­na, on merk­ki­ta­paus gen­ressä.
Myös pääo­san esittäjät Jo­seph-Gor­don Le­vitt ja Zooey Desc­ha­nel ovat oman­lai­sen­sa uu­sa­me­rik­ka­lai­nen ver­sio 1960-lu­vun rans­ka­lai­sen uu­den aal­lon nuo­ris­ta ja raik­kais­ta näyt­te­lijöistä.
Pie­ni epäi­lys nou­see kui­ten­kin mie­leen, että tämä on suun­ni­tel­tu yhtä tark­kaan koh­de­ryhmäl­leen kuin pää­hen­kilön kort­ti-i­deat. Kuun­nel­laan The Smith­siä ja Clas­hia, pi­detään Joy Di­vi­sion –­tee­pai­taa sekä in­toil­laan ark­ki­teh­tuu­ris­ta. Tur­han lä­pinä­kyvää, mut­ta lop­pu­tu­los jo­ka ta­pauk­ses­sa ylittää odo­tuk­set.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni tuntuvat vastavuoroisesti hieman pettymyksiltä. Dvd-levyn mukana on elokuva digitaalinen kopio. Ekstroihin on tallennettu 15 lyhennettyä ja poistettua kohtausta. (PS)
14/04/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy