Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Like a Boss

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Kak­si ikikämp­pistä yrittää pe­las­taa riu­tu­van meik­ki­fir­man­sa ja löytää elämän mer­ki­tyk­sen jos­sa­kin työ- ja per­he-elämän lo­mas­sa.

Kak­si ikikämp­pistä (Tif­fa­ny Had­dish ja Ro­se Byr­ne) yrittää pe­las­taa riu­tu­van meik­ki­fir­man­sa ja löytää elämän mer­ki­tyk­sen jos­sa­kin työ- ja per­he-elämän lo­mas­sa. Muu­tok­sen tuu­lia pu­hal­taa meik­ki­po­hat­ta (Sal­ma Hayek), jo­ka voi­si ol­la pa­ri­val­ja­kol­le jo­ko men­to­ri tai raa­don­syöjä.
Räävä­sui­nen ja remp­seä ko­me­dia ei pelkää kut­sua asioi­ta nii­den ai­kuis­ten ni­millä, mut­ta se riittääkö pelkkä epä­so­vin­nai­nen kie­lenkäyttö ko­me­dian kan­ti­mik­si jääkön kun­kin kat­so­jan ma­kus­tel­ta­vak­si. Useam­pi sa­tun­nai­nen let­kau­tus kieltämättä on­nis­tuu hu­vit­ta­maan, mut­ta sat­tu­mien määrä on heik­ko vaik­ka läppä lentää mel­kein nons­top­pi­na.
Pa­las­ten­sa va­los­sa tämä on teo­rias­sa kel­po ajan­tap­po­veh­je, mut­ta yhtälö toi­mii nyt sen ver­ran va­nut­tu­nees­ti, että ko­ko­nai­suus on sil­ti lä­hempänä mur­haa. Maail­mal­la elo­ku­va flop­pa­si eikä kerän­nyt sää­li­pis­teitä myöskään krii­ti­koil­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva onnistuu olemaan yhtäaikaa terävä ja samettisen puuterimainen. Väritoisto on hallittua ja puuterimaisen luontevaa. Simppeli ääniraita hoitaa tonttinsa mukisematta. Ekstroissa poistettuja kohtauksia ( 3min.) ja kaksi koostetta (yht. 8 min.). (IJ)
12/10/2020

Traileri

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2019Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 8717418574796

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy