Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Like a Boss

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2019Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 8717418574796

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kak­si ikikämp­pistä yrittää pe­las­taa riu­tu­van meik­ki­fir­man­sa ja löytää elämän mer­ki­tyk­sen jos­sa­kin työ- ja per­he-elämän lo­mas­sa.

Kak­si ikikämp­pistä (Tif­fa­ny Had­dish ja Ro­se Byr­ne) yrittää pe­las­taa riu­tu­van meik­ki­fir­man­sa ja löytää elämän mer­ki­tyk­sen jos­sa­kin työ- ja per­he-elämän lo­mas­sa. Muu­tok­sen tuu­lia pu­hal­taa meik­ki­po­hat­ta (Sal­ma Hayek), jo­ka voi­si ol­la pa­ri­val­ja­kol­le jo­ko men­to­ri tai raa­don­syöjä.
Räävä­sui­nen ja remp­seä ko­me­dia ei pelkää kut­sua asioi­ta nii­den ai­kuis­ten ni­millä, mut­ta se riittääkö pelkkä epä­so­vin­nai­nen kie­lenkäyttö ko­me­dian kan­ti­mik­si jääkön kun­kin kat­so­jan ma­kus­tel­ta­vak­si. Useam­pi sa­tun­nai­nen let­kau­tus kieltämättä on­nis­tuu hu­vit­ta­maan, mut­ta sat­tu­mien määrä on heik­ko vaik­ka läppä lentää mel­kein nons­top­pi­na.
Pa­las­ten­sa va­los­sa tämä on teo­rias­sa kel­po ajan­tap­po­veh­je, mut­ta yhtälö toi­mii nyt sen ver­ran va­nut­tu­nees­ti, että ko­ko­nai­suus on sil­ti lä­hempänä mur­haa. Maail­mal­la elo­ku­va flop­pa­si eikä kerän­nyt sää­li­pis­teitä myöskään krii­ti­koil­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva onnistuu olemaan yhtäaikaa terävä ja samettisen puuterimainen. Väritoisto on hallittua ja puuterimaisen luontevaa. Simppeli ääniraita hoitaa tonttinsa mukisematta. Ekstroissa poistettuja kohtauksia ( 3min.) ja kaksi koostetta (yht. 8 min.). (IJ)
12/10/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy