Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Killshot

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

”­Pitää tietää, mitä te­kee, kun as­tuu sisään”.

”­Pitää tietää, mitä te­kee, kun as­tuu sisään”. Oli­si myös hyvä tietää, mitä te­kee, kun as­tuu ulos. Ky­seessä ei kui­ten­kaan ole mikään ai­kuis­viih­teen ky­see­na­lai­nen hel­mi, vaan kui­va­kan käp­pyrä tril­le­ri, jos­sa in­tiaa­ni­taus­tai­nen palk­ka­tap­pa­ja (Mic­key Rour­ke) al­kaa jah­da­ta eroa­vaa pa­ria (Dia­ne La­ne ja Tho­mas Ja­ne).
E­lo­ku­van rat­kai­sut eivät ole niitä kli­sei­sim­piä, mut­ta ai­ka pal­jon kat­so­ja jou­tuu aset­tu­maan pelkästään Rour­ken ru­jon ka­ris­man va­raan.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa traileri. (PS)
17/07/2009

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS HD
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 209121 EAN: 6438137050607

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy