Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Kaikki pelissä

Against All Odds 

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 1984Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.85
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Yh­den louk­kaan­tu­mi­sen päässä un­ho­las­ta riu­tu­va jenk­ki­fu­taa­ja suos­tuu jäl­jittämään ma­fioo­son ka­don­nut­ta tyttöystävää.

Yh­den louk­kaan­tu­mi­sen päässä un­ho­las­ta riu­tu­va jenk­ki­fu­taa­ja (Jeff Brid­ges) suos­tuu jäl­jittämään ma­fioo­son (Ja­mes Woods) ka­don­nut­ta tyttöystävää (Rac­hel Ward).
Mek­si­kon tu­ris­ti­mai­se­mien lä­pi mean­de­roi­va tril­le­ri so­vit­taa yh­teen vaa­raa ja ro­man­tiik­kaa, eikä ole va­lin­nois­saan tur­han kli­sei­nen. Sil­ti ko­ko­nai­suus tun­tuu ny­kyo­tan­nal­la uni­sel­ta tri­piltä, jo­ka va­kuut­taa enemmän mai­se­mil­laan kuin juo­nel­laan tai vä­ki­sin keh­key­tyvällä kol­miod­raa­mal­laan.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ylittää perus-DVD:n. Selkeä ja miellyttävän ongelmattomasti soiva ääniraita. (IJ)
07/04/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy