Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Knightriders

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1981Kesto: 147 minuuttia
Julkaisija: ArrowKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: PCM Mono
  EAN: 5027035009476

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Arrow) ellei toisin mainita.

Elokuva

”­Ca­me­lot on mie­len­ti­la”.

”­Ca­me­lot on mie­len­ti­la”. Zom­bie-e­lo­ku­vis­taan tun­ne­tun Geor­ge A. Ro­me­ron syrjä­hy­pyssä ai­van toi­seen la­ji­tyyp­piin on mo­nek­si: se on kult­tie­lo­ku­va, flop­pi tai fi­lo­so­fi­nen al­le­go­ria. Kat­so­ja saa päättää to­ki ai­na, mut­ta tällä ker­taa lop­pu­tu­lok­seen vai­kut­taa jo oma mie­len­ti­la­kin.
La­ji­tyy­pin­kin voi va­li­ta mie­lei­sek­seen. On­ko tämä ri­ta­ri-, prätkä, hip­pi-, toi­min­ta- vai draa­mae­lo­ku­va?
Vielä 1970-lu­vul­la ti­vo­lit ja muut kiertävät showt oli­vat suo­sit­tu­ja sur­ma­na­ja­ji­neen ja kum­ma­jai­si­neen. Ku­nin­gas Bil­ly (Ed Har­ris lä­pi­mur­to­roo­lis­saan) joh­taa kiertävää seu­ruet­ta, jo­ka pyr­kii elämään art­hu­riaa­nis­ten pe­riaat­tei­den mu­kai­ses­ti. He pu­ke­vat ri­ta­rin­haar­nis­kat yl­leen ja ka­raut­ta­vat tur­na­jai­siin. He­po­set ovat muut­tu­neet moot­to­ri­pyö­rik­si.
Bil­ly on fik­soi­tu­nut Art­hu­rin ta­ri­noi­hin sai­raal­lioi­ses­ti, mut­ta sym­paat­ti­ses­ti. Mor­gan (te­hos­teis­taan pa­rem­min tun­net­tu Tom Sa­vi­ni) ha­luai­si uh­ra­ta ee­tok­sen ja aat­teen ra­han val­lal­le. Hah­mot ovat sym­paat­ti­sia, fi­lo­so­fia mu­ka­van lap­se­no­mais­ta ja elo­ku­va hy­vin pitkä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää perin tarkalta ja pakkaamaton PCM-ääniraita soi puhtaasti. DVD-versio on omalla levyllään. Sen ilmiasu onkin sitten huomattavasti pehmeämpi ja rakeisempi. Ekstroissa 36-sivuinen kirjanen, kommenttiraita, tv-mainoksia, traileri ja 43 min. dokumentit. Brittilaitos. Ei suomenkielistä tekstitystä. (PS)
06/08/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy