Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Crazies

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010Kesto: 82 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 230100EAN: 6416548532431

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Uu­sin­nois­sa on ai­na han­ka­lam­paa, jos on näh­nyt al­ku­peräi­sen.

Uu­sin­nois­sa on ai­na han­ka­lam­paa, jos on näh­nyt al­ku­peräi­sen. Kaik­ki saas­tu­neet tu­ho­taan (1973) on mo­nel­ta jää­nyt vä­liin, jo­ten val­tao­san kat­so­jis­ta ei tar­vit­se ver­ra­ta. Näin on ehkä hyvä, mut­ta on lo­pul­ta ma­kua­sia, kuin­ka pal­jon pa­rem­pi al­ku­peräi­nen ver­sio on. Ai­na­kin se on kar­kea­syi­sem­pi, do­ku­men­ti­no­mai­sem­pi ja re­por­taa­si­mai­nen, hie­man Gil­lo Pon­te­cor­von Tais­te­lu Al­ge­rias­ta –k­las­si­kon (1965) tyy­li­nen, sähkö­sa­no­ma­ryt­millä tuo­tet­tu te­ho­pak­kaus. Se myös sisäk­si enemmän go­re­koh­tauk­sia ja viit­tauk­sia Ro­me­ron zom­biet­ri­lo­giaan.
Zom­bie­gen­re ve­toaa ih­mi­sen pe­rus­pel­koi­hin, kun yk­silö se­koaa ja sa­mal­la yh­teis­kun­ta ympä­ril­le. Siinä sit­ten it­se tem­poi­let vä­lissä. Cra­zie­sin ai­koi­naan luo­ma pan­de­mia­gen­re tuo asian vielä hi­tu­sen lä­hemmäk­si, kos­ka pik­ki­vi­ruk­set tun­te­vat kaik­ki.
Uu­si The Cra­zies osaa ve­do­ta näi­hin tun­tei­siin. Par­haim­mil­laan se on vaih­del­les­saa kli­sei­den ja kli­seettö­mien rat­kai­su­jen vä­lissä. Ro­me­ro on ol­lut mu­ka­na uu­sin­nois­sa tuot­ta­ja­na, mikä on­taan­nut koh­tuul­li­sen hyvän lop­pu­tu­lok­sen useim­mi­ten. Näin on nyt­kin.
Her­kul­li­sin on elo­ku­van lop­pu­rat­kai­su. Tark­kaa­vai­nen lu­ki­ja huo­maa, mi­ten lo­pul­ta käy. Muut voi­vat tyy­tyä on­nel­li­seen lop­puun ha­lu­tes­saan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvan tarkkuus häviää jonkin verran BD:lle, joka edusti teräväpiirtona keskitasoa. Ääniraita jää paljon löysemmäksi vertailtaessa. Ei ekstroja. (PS)
09/09/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy