Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Reservoir Dogs

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Nuh­jui­sen vi­deo­myyjän hur­ja de­byyt­ti muut­ti toi­min­tae­lo­ku­van ko­ko vuo­si­kym­me­nen ajak­si.

Nuh­jui­sen vi­deo­myyjän hur­ja de­byyt­ti muut­ti toi­min­tae­lo­ku­van ko­ko vuo­si­kym­me­nen ajak­si. It­se­tie­toi­nen dia­lo­gi, ri­kot­tu koh­taus­ten vä­li­nen ra­ken­ne, oi­vas­ti va­lit­tu mu­siik­ki, Hong­kong-e­lo­ku­va ja Kub­rick oli­vat raa­ka-ai­neet me­nes­tyk­sen ta­ka­na. DVD-ver­sio­ta saa­tiin odot­taa pitkään. Keräi­lijöil­le tämän pitäi­si kel­va­ta, kor­van leik­kaus­ta­kaan ei ole sen­su­roi­tu.

Kuva, ääni & ekstrat

Kerrankin kuva on tarkasti 2.35:1. Muutenkin hyvälaatuinen kopio. Ääniraita on siisti, mutta keskittyy aika pitkälle keskikanavaan. Mutta dialogihan tässä onkin tärkeintä. Ekstroissa lyhyehkö ohjaajan haastattelu, traileri ja biografiat. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy