Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Creature

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 166 minuuttia
Julkaisija: FuturefilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Muis­tut­taa al­ku­puo­lel­taan Dan­ten Pi­rai­jaa.

Muis­tut­taa al­ku­puo­lel­taan Dan­ten Pi­rai­jaa. US Ar­my ris­teyttää vuon­na 1972 del­fii­nin ja val­ko­hain, jot­ta Viet­na­min so­ta saa­tai­siin vielä kään­net­tyä. Del­fii­nin ä­lyllä va­rus­tet­tu tap­po­ko­ne tie­tys­ti kar­kaa. Pe­ter Bench­ley on osa­syyl­li­nen hai­ta uh­kaa­vaan su­ku­puut­toon, jo­ten tähän tv-sar­jaan hän liit­ti myös luon­non­suo­je­lul­li­sia tee­mo­ja.
Tv-ta­son ku­va ja ää­ni. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu vain biog­ra­fiat.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy