Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Kingdom

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

A­me­rik­ka­lai­sen öl­jy-yh­tiön työn­te­kijät per­hei­neen jou­tu­vat raa'an pom­mi-is­kun koh­teek­si Sau­di-A­ra­bias­sa.

A­me­rik­ka­lai­sen öl­jy-yh­tiön työn­te­kijät per­hei­neen jou­tu­vat raa'an pom­mi-is­kun koh­teek­si Sau­di-A­ra­bias­sa. Kom­man­do­kou­lu­tuk­sen saa­nut FBI:n tut­ki­ja­jouk­ko läh­tee pai­kanpääl­le sel­vittämään ta­paus­ta, vaik­ka se ei tun­nu ole­van sen enempää pai­kal­lis­ten kuin omien esi­mies­tenkään mie­leen.
Na­pa­kas­ti ete­nevä jännä­ri ryn­nii eteenpäin kou­kut­ta­van tii­vis­tah­ti­ses­ti ja esit­te­lee joh­to­lan­gat sen ver­ran loo­gi­ses­ti, että vas­ta lop­pu­teks­tien ai­ka­na eh­tii poh­tia että oli­ko tässä sit­tenkään mitään jär­keä? Kaik­ki ta­hot tun­tu­vat aset­tu­van poik­ki­te­loin tut­ki­joi­den tiel­le il­man sel­keää mo­tii­via, ku­kaan ryhmän ul­ko­puo­lel­la ei osaa mitään ja ryhmä it­se säntäi­lee eteenpäin sen ver­ran ko­val­la ris­killä, että vii­meistään lop­puyh­tee­no­ton pitäi­si joh­taa mer­kittäväs­ti suu­rem­piin kuo­lo­nuh­rei­hin. CSI:n ja CIA:n yh­distävänä viih­teenä elo­ku­va on kui­ten­kin toi­mi­vaa viih­dettä. Matt Da­mo­nin Green­zo­ne ei ole tästä kau­ka­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Miellyttävän jäsentynyt ja luonteva kuva, sekä iskukykyinen ääniraita. Danny Elfmanin musiikkiraita hoitaa tehtävänsä kunnialla, mutta ei yllä intensiteetissä aivan parhaaseen iskuun. Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia, making of, interaktiivinen aikajana, lopputaistelu eri hahmojen näkökulmista ja kooste moottoritiekohtauksen toteutuksesta. (IJ)
21/05/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 205496EAN: 5050582495133

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Kuvat

Jamie Foxx osaa juonitella, tutkia ja ramboilla
Jamie Foxx osaa juonitella, tutkia ja ramboilla
Lyijy lentää ja autoista tulee emmentaalia - tuottajana onkin Michael Mann
Lyijy lentää ja autoista tulee emmentaalia - tuottajana onkin Michael Mann

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy