Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Bay of Blood – verilöyly

Reazione a catena 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1971Kesto: 81 minuuttia
Julkaisija: FilmifriikkiKuva:
Anamorfinen 1.86*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7035534105320

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ma­rio Ba­vas­ta on gen­re-e­lo­ku­vien sa­ral­la pa­ha pan­na pa­rem­mak­si.

Ma­rio Ba­vas­ta on gen­re-e­lo­ku­vien sa­ral­la pa­ha pan­na pa­rem­mak­si. Mies kek­si gial­lo-gen­ren eli sa­de­tak­ki­sen ja nah­ka­sor­mik­kai­sen nai­sia tap­pa­van mie­hen elo­ku­vas­saan Blood and Black La­ce. Oh­jaa­jas­sa oli vir­taa vielä seu­raa­val­la­kin vuo­si­kym­me­nellä, sillä Bay of Blood loi slas­her-la­ji­tyy­pin, jo­ka al­koi ku­kois­taa Yh­dys­val­lois­sa muu­ta­man vuo­den vii­peellä. Huo­mio­nar­voi­saa on se, että sar­ja­pyrskäh­dyk­siä ei teh­ty keit­tiö­mes­ta­ris­ta­son veit­sillä, vaan maa­tiais­tyy­liin jol­lain muul­la.
Bay of Blood to­dis­taa mes­ta­rin ol­leen en­nen kaik­kea elo­ku­vaa­ja. Ku­vien pa­no­roin­ti, mus­tan käyttö, vä­rien leik­ki: ei voi kuin huo­kais­ta. Tämä on jä­ri­syttävää kat­sot­ta­vaa. Ää­ni­rai­taa pys­tyy vain ih­mett­te­lemään, kuin­ka elon lop­pues­sa kau­nis klas­si­nen mu­siik­ki so­pii ti­lan­tee­seen. Si­be­lius­kin mai­ni­taan en­simmäi­senä suu­ria sä­veltä­jiä mai­nit­taes­sa. La­ji­tyyp­piin eli­mel­li­ses­ti kuu­lu­va ki­peä huu­mo­ri kuu­luu il­mai­suun.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ylittää odotukset, eikä pettäne Bavan faneja. Ääniraita soi kapeasti ja kylmästi kuten luultavasti aikoinaan elokuvateattereissakin. Ekstroissa 21 min. dokumentti, kuvagalleria, faktaruutuja, radiomainoksia, kaksi traileria, kuvakäsikirjoituksen vertailua elokuvaan, biografiat ja filmografiat. (PS)
30/06/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy