Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Black and Blue

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2019Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
1080P 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7330031007390

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Newor­lean­si­lai­nen je­pa­ri pa­laa par­tioi­maan ko­ti­kon­tu­jaan vuo­sien jäl­keen, mut­ta kaik­ki ei ole en­nal­laan eikä suo­raan mistään op­pi­kir­jas­ta.

Newor­lean­si­lai­nen je­pa­ri (Nao­mie Har­ris) pa­laa par­tioi­maan ko­ti­kon­tu­jaan vuo­sien jäl­keen, mut­ta kaik­ki ei ole en­nal­laan eikä suo­raan mistään op­pi­kir­jas­ta. Vi­suaa­li­ses­ti vir­keä ja juo­nel­taan kou­kut­ta­van tuo­re jännä­ri pu­noo tii­vis­tun­nel­mai­sen ta­ri­nan mä­distä ome­nois­ta, toi­vot­to­mik­si ju­lis­te­tuis­ta ih­mis­ryh­mistä ja omaa paik­kaan­sa et­sivästä tu­lok­kaas­ta, jo­ka on yhtä ai­kaa tu­tuil­la ja tun­te­mat­to­mil­la ve­sillä.
Nao­mie Har­ris on pääo­sas­saan hyvä nais­puo­li­se­na ram­bo­na, jo­ka tietää Afg­ha­nis­ta­nin ko­ke­mus­ten­sa jäl­keen yhtä jos tois­ta tiu­kois­ta pai­kois­ta, mut­ta päättää sil­ti uh­ma­ta vaa­ro­ja oi­keu­den puo­les­ta. Yllättävän us­kot­ta­van suo­ri­tuk­sen te­kee myös si­vuo­san Ty­re­se Gib­son loh­dut­to­maan elämäänsä alis­tu­nee­na kaup­piaa­na, jo­ka ar­poo us­kal­lus­ta läh­teä vas­ta­rin­taan.
A­ja­tuk­sel­la ete­nevä ja ove­las­ti kli­sei­den lo­mas­ta temp­pui­le­va elo­ku­va muis­tut­taa Trai­ning Day:tä, mut­ta myös klas­sik­kolänkkä­riä, jos­sa ko­ko kau­pun­ki pistää vas­taan pai­kal­le rat­sas­ta­val­le lain­ja­ka­jal­le. Yk­sin­ker­tai­sen te­ho­kas ku­jan­juok­su on mel­koi­nen yllättäjä, puh­das­ve­ri­nen mo­der­ni län­nen­lo­ru, jo­ka tietää pu­nai­sen lan­kan­sa ja ta­koo tem­poa sen mu­kai­ses­ti. Lo­pus­sa sau­ma­lan­gat uh­kaa­vat jäädä hie­man hel­poik­si ja huo­lit­te­le­mat­to­mik­si, mut­ta ko­ko­nai­suu­te­na­kin tämä on vir­kistävän suo­ra jännä­ri.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on skarppi, luonteva ja tyylikäs kaikissa olosuhteissa. Napakka ääniraita luo hyvin tunnelmaa. Ekstroissa poistettuja kohtauksia (5 min.) ja kaksi lyhyttä koostetta (yht. 8 min.). (IJ)
19/05/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy