Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Ouija

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083035730

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ba­tes Mo­tel -­sar­jas­ta tut­tu Oli­via Coo­ke esittää tyttöä, jo­ka me­nettää ystävänsä kun tämä te­kee it­se­mur­han.

Ba­tes Mo­tel -sar­jas­ta tut­tu Oli­via Coo­ke esittää tyttöä, jo­ka me­nettää ystävänsä kun tämä te­kee it­se­mur­han. On­ko tuon­puo­lei­sel­la osan­sa asias­sa? Ka­ve­ri­po­ruk­ka päättää sel­vittää asian. Lu­vas­sa on kyl­miä vä­reitä tässä Te­xas Chain­saw Mas­sac­re ja In­si­dious lef­fo­jen tuot­ta­jien kau­hui­lus­sa. Mu­ka­na myös Mic­hael Bay.
O­do­tuk­set täyttävä elo­ku­va tar­joaa suo­ra­vii­vais­ta pe­lot­te­lua spi­ri­tis­ti­sen pe­lin in­noit­ta­ma­na. Ta­va­no­mais­ta juon­ta ei juu­ri ryy­di­tetä tur­hil­la lisä­maus­teil­la — nuo­ret kau­niit ih­mi­set herät­te­levät kuol­lei­ta eloon il­man suu­rem­pia ih­mis­suh­de­kou­ke­roi­ta. Te­keillä näyttää ole­van jo toi­nen­kin osa.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Ekstroissa kolme lyhyttä dokkaria leffan taustoista. (EM)
01/12/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.

Samasta kynästä

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy