Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Limitless - The Complete Series

Rajaton 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2015Kesto: 902 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112730956

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Sa­man­ni­mi­sel­le elo­ku­val­le uu­den elämän an­ta­va sar­ja mie­hestä, jo­ka ryh­tyy rat­ko­maan häntä ympäröivän maail­man on­gel­mia val­lan­ku­mouk­sel­li­sen do­ping-­huu­meen avul­la.

Sa­man­ni­mi­sel­le elo­ku­val­le uu­den elämän an­ta­va sar­ja mie­hestä, jo­ka ryh­tyy rat­ko­maan häntä ympäröivän maail­man on­gel­mia val­lan­ku­mouk­sel­li­sen do­ping-huu­meen avul­la. En­simmäi­senä pitää hoi­taa isä kun­toon ja sen jäl­keen aut­taa FBI:tä kai­ken­kir­ja­vis­sa tut­ki­muk­sis­sa.
Li­ki­main kaik­kia gen­rejä dek­ka­ri­sar­jas­ta lääkä­ri­sar­jaan yh­dis­te­levä viih­dy­ke on aluk­si pas­se­lin kaik­ki­voi­paa viih­dettä, mut­ta imu ei kan­na mon­taa jak­soa. En­nen pitkää me­no ni­mittäin äi­tyy pas­tis­si­mai­sek­si ko­koel­mak­si mui­den sar­jo­jen kli­seitä, jot­ka esi­tellään su­ju­vas­ti, mut­ta vail­la oma­lei­mai­suut­ta.
Sa­mal­la kun kat­so­ja al­kaa kai­va­ta oi­keu­tus­ta tämän sar­jan ole­mas­sao­lol­le myös il­luu­sio sen pe­ru­sa­se­tel­man ympä­riltä al­kaa ka­ris­ta: mik­si san­ka­ri oi­keas­taan nä­kee maail­man läh­de­koo­din kuin Mat­ri­xin Neo kon­sa­naan? Tätä sar­ja ei ky­ke­ne kai­kes­ta se­lit­te­lystään huo­li­mat­ta pe­rus­te­le­maan edes har­haut­ta­vas­ti. Huu­me vain terästää kaik­kia ais­te­ja ja nos­taa pro­ses­so­ri­no­peu­den kat­toon.
Sar­jan avaus­jak­so toi­mii hy­vin, mikä on poik­keuk­sel­lis­ta, mut­ta pu­nai­nen lan­ka huk­kuu kau­den jak­so­jen ai­ka­na. CBS-ka­na­val­la Yh­dys­val­lois­sa esi­tet­ty sar­ja jäi yh­den kau­den mit­tai­sek­si. Kaik­ki sar­jan 22 jak­soa löy­tyy tästä bok­sis­ta kuu­del­le le­vyl­le pa­kat­tu­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. TV-sarjaksi anti on poikkeuksellisen vetreää eikä lainkaan klaustrofobista. Jopa musiikkiraita, josta vastaa aiemman elokuvan tavoin Paul Leonard-Morgan, toimii hyvin. Ekstroissa yhden jakson kommenttiraita, promoja, mokia ja neljä koostetta. (IJ)
19/08/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy