Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Mirrors

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Kau­hue­lo­ku­van ala­la­jin ”­van­ha ta­lo tu­lee ja tap­paa” -e­dus­ta­ja osaa säikäy­tellä so­pi­vas­ti, mut­ta ei jää mie­leen­pai­nu­vim­pien elo­ku­vien jouk­koon.

Kau­hue­lo­ku­van ala­la­jin ”­van­ha ta­lo tu­lee ja tap­paa” -e­dus­ta­ja osaa säikäy­tellä so­pi­vas­ti, mut­ta ei jää mie­leen­pai­nu­vim­pien elo­ku­vien jouk­koon.
Ex-po­lii­si (Kie­fer Sut­her­land) yrittää koo­ta yk­si­tyi­selämänsä rip­peitä ja pes­tau­tuu yö­var­ti­jak­si Mayf­lower-ta­va­ra­ta­lon rau­nioi­hin. Ta­va­ra­ta­lon seinät ovat epäi­lyttävän täynnä pei­lejä, eivätkä taan­noi­sen tu­li­pa­lon jäl­jet tun­nu nä­kyvän niissä lai­sin­kaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. BD:n kuva eroaa melkoisesti edukseen haloilmiöistä kärsivään DVD-laitokseen verrattuna. Ekstroissa kommenttiraita, kuvakäsikirjoitusvertailu (BonusView), 67 min. dokumentit, 16 min. poistettuja kohtauksia kommentein (mm. vaihtoehtoloppu). (PS)
17/03/2009

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2008Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS HD
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 207252 EAN: 6438044187564

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy