Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The X-Files – usko koetuksella – Director’s Cut

The X-Files: I Want to Believe 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Mitähän heil­le ny­kyään kuu­luu?

Mitähän heil­le ny­kyään kuu­luu? Fox on boo­he­mi, par­ra­kas ja en­ti­seen työ­nan­ta­jaan­sa FBI:­hin kat­ke­roi­tu­nut erak­ko, kun taas Mul­der hoi­taa em­paat­ti­ses­ti sai­rai­ta lap­sia ka­to­li­sen sai­raa­lan ruu­vi­pih­deissä.
Sii­henpä se mie­len­kiin­to sit­ten lop­puu­kin, kun kak­sik­ko al­kaa tut­kia ka­don­neen agen­tin ta­paus­ta. Yli­luon­nol­li­set ele­men­tit jäävät ai­ka vähäi­sik­si, jo­pa lai­meik­si sar­jan mit­ta­pui­den mu­kaan. Tätä puol­ta edus­taa tylsän oloi­nen selvännä­kijä­pe­do­fii­li (Bil­ly Con­nol­lyk­si to­siaan­kin tylsä). Vähän vil­lo­ja, jo­ten jat­ko-o­sien suh­teen us­ko­ni on koe­tuk­sel­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita, mutta teknisesti tämä on juuri ja juuri neljä tähteä. Ekstroissa kolme poistettu kohtausta (6 min.), 14 min. dokumentit, 10 min. hupiotoksia, kommenttiraita ja video. Ylimääräisellä levyllä digital copy –levy, jolla voi kätevästi siirtää elokuvan iPodiin tai PC:lle. (PS)
16/11/2008

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.38
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 207164EAN: 6438044176155

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy