Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Designated Survivor - 1. kausi

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2016-2017Kesto: 887 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112741327

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Näpsäkkä jän­ni­tysd­raa­ma val­tion vir­ka­mie­hestä, jos­ta tu­lee silmänräpäyk­sessä pre­si­dent­ti kun Was­hing­to­nin Ca­pi­tol-­kuk­ku­lal­la räjähtää voi­ma­kas pom­mi, jo­ka pyyh­kii li­ki ko­ko maan joh­don maan­ra­koon.

Näpsäkkä jän­ni­tysd­raa­ma val­tion vir­ka­mie­hestä (Kie­fer Sut­her­land), jos­ta tu­lee silmänräpäyk­sessä pre­si­dent­ti kun Was­hing­to­nin Ca­pi­tol-kuk­ku­lal­la räjähtää voi­ma­kas pom­mi, jo­ka pyyh­kii li­ki ko­ko maan joh­don maan­ra­koon. 24-sar­jas­ta luon­te­vas­ti jat­ka­va sar­ja is­tut­taa Kie­fer Sut­her­lan­din vas­ta­ha­koi­sek­si po­lii­ti­kok­si, jon­ka täy­tyy epä­var­mas­sa ti­lan­tees­sa ra­ken­taa maan hal­lin­to uu­del­leen piik­ki­pai­kal­ta.
Tämä on 24-hen­ki­nen yh­dis­telmä sar­jois­ta West Wing ja Isän­maan puo­les­ta. Hy­vin säntäi­levä jän­ni­tysd­raa­ma vei­vaa mauk­kaan ta­ri­nan poik­keuk­sel­li­sis­ta olois­ta ja mah­dol­li­ses­ta sa­la­juo­nes­ta. Pre­si­den­tin päätök­set tun­tu­vat ehkä hi­tu­sen höpsöiltä ja ta­pah­tu­mia vä­ri­tetään kan­sa­kun­nan draa­man ohel­la myös hen­kilö­koh­tai­sel­la draa­mal­la, mut­ta ko­ko­nai­suus pitää hy­vin silmänsä pal­los­sa. No­pea­pu­hei­nen ja na­pak­ka draa­ma käy hyvästä ajan­tap­po­veh­keestä, jos­sa juo­ni­kaan ei pa­ko­ta har­kit­se­maan ti­lapäis­lo­bo­to­miaa ko­ko­nai­suu­des­ta naut­ti­mi­sek­si.
Ko­ti­maas­saan Yh­dys­val­lois­sa kol­man­nel­le tuo­tan­to­kau­del­le eh­ti­nyt sar­ja on vii­mei­sellä kau­del­laan siir­ty­nyt ABC:ltä Netf­li­xil­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva ja ääni. Ekstroissa presiendetin puhe kokonaisuudessaan ja kaksi koostetta sarjan synnystä. (IJ)
08/07/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy