Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Wilderness

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 204260EAN: 6416548466712

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Van­ki­la­nuo­ret lä­he­tetään kou­liin­tu­maan asu­mat­to­man metsän kes­kel­le.

Van­ki­la­nuo­ret lä­he­tetään kou­liin­tu­maan asu­mat­to­man metsän kes­kel­le. Tot­te­le­mat­to­muus ja sel­vittämätön it­se­mur­ha sel­li­mai­se­mis­sa joh­ta­vat tähän odot­ta­mat­to­maan iso­laa­tioon. Kuin siu­nat­tu­na on sa­maan metsään ajau­tu­nut myös vas­taa­va tyttö­van­ki­la­po­ruk­ka. Mikä on­ne­kas sat­tu­ma! Yllä­tysväestöä­kin tun­kee esiin pui­den hel­mas­ta. Kau­hue­lo­ku­val­la on val­miit ku­lis­sit.
Sean Per­twee poi­ka­puo­len var­ti­ja­na hoi­taa tont­tin­sa rau­hal­li­ses­ti, tur­him­mat van­ki­la­lef­fay­li­lyön­nit jäävät. Raa­kuus on graa­fis­ta, metsä-sp­lat­te­riä vä­ki­val­tai­sim­mil­laan. Ti­pu­tus­tais­te­lua, omat­kin kään­tyvät vas­taan.

Kuva, ääni & ekstrat

Ahdistavia sävytyksiä, harmaa metsä toimii osuvasti. Riittävän tarkka brittikuva. Hillitty äänimaailma, tuntuvia nyansseja. 24-minuuttinen behind-the-scenes. (VA)
16/07/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy