Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rambo II – First Blood – Part II

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ram­bo lu­nas­taa paik­kaan­sa pu­ri­taa­nien sil­missä muut­tu­mal­la pelkäk­si tap­po­ko­neek­si, mitä hän ei vielä ykkö­so­sas­sa ol­lut.

Ram­bo lu­nas­taa paik­kaan­sa pu­ri­taa­nien sil­missä muut­tu­mal­la pelkäk­si tap­po­ko­neek­si, mitä hän ei vielä ykkö­so­sas­sa ol­lut. John Ram­bo läh­tee pe­las­ta­maan Viet­na­min so­dan van­ke­ja Kau­koidästä, kun­nes po­lii­ti­kot pettävät. Ja­mes Ca­me­ron mu­ka­na kä­si­kir­joit­ta­ja­na. San­ka­rin taus­ta pal­jas­te­taan sak­sa­lai­sek­si in­tiaa­nik­si!T­rai­le­ri, 5,5 mi­nuu­tin do­ku­ment­ti, ka­me­ran ta­kaa 2 min, S. Stal­lo­nen näyt­te­lijäp­ro­fii­li 2 min, haas­tat­te­lu­ja 4 min ja stil­lejä.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1985Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.27*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy