Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

True Blood – viides tuotantokausi

True Blood – Fifth Season 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 640 minuuttia
Julkaisija: Warner Kuva:
1080p 1.78*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051895234297

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

"­Vi­ha­ryh­missä on muu­ta­kin kuin vi­haa" Alan Bal­lin vi­no vam­pyy­ri­saa­ga on his­to­rian­sa ai­ka­na var­sin­kin kol­mos- ja ne­los­kau­del­la­na­tis­sut lii­tok­sis­saan, mut­ta jol­lain kons­til­la se kam­pe­si nyt it­sensä maan pin­nal­le.

"­Vi­ha­ryh­missä on muu­ta­kin kuin vi­haa"
A­lan Bal­lin vi­no vam­pyy­ri­saa­ga on his­to­rian­sa ai­ka­na var­sin­kin kol­mos- ja ne­los­kau­del­la­na­tis­sut lii­tok­sis­saan, mut­ta jol­lain kons­til­la se kam­pe­si nyt it­sensä maan pin­nal­le. En­nen kaik­kea huu­mo­ri ja sil­le alis­tet­tu dia­lo­gi toi­mi­vat.
Nyt saa­daan eloa muun muas­sa koh­tauk­sel­la, jos­sa ir­vail­laan ase­kau­pal­le. Vam­pyy­ri­ho­mo­pap­pi pi­ristää myös. Mu­ka­na on pa­ri mie­len­kiin­tois­ta ta­kau­maa, kun muun muas­sa Pam toi­mii bor­del­liemäntänä 1800-lu­vul­la ja Ter­ryn sa­la­peräi­nen Irak-ko­ke­mus joh­taa ma­nauk­seen.
Vam­pyy­ri­kans­le­rit pe­laa­vat mac­hia­vel­liä teo­lo­gi­sil­la juo­nit­te­luil­la, joi­hin lii­tetään ky­sy­myk­set, oli­ko ole­mas­sa vam­pyy­ri-Ju­ma­la ja mikä oli Li­lit­hin to­del­li­nen mer­ki­tys.
Siinä si­vus­sa kri­ti­soi­daan mie­li­ha­lu­mark­ki­noi­ta ja pa­la­taan on­nis­tu­nees­ti ra­sis­mi­tee­maan vah­val­la St­ran­ge Fruit –a­sen­teel­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on keskitasoa ja se kärsii huomattavista räpsähtelyistä liiketoistossa. Virheet eivät koskaan tapahdu samassa kohdassa eli kaiketi tämä koskee vain yhteispeliä käyttämäni Samsungin soittimen kanssa. Ääniraita soi aika vaisusti, vaikka tilaefektejä haetaan takakanavista. Ekstroihin on tallennettu viiden jakson kommenttiraidat, kuudennen jakson kommenttitoiminto, triviaraitoja, haastatteluja ja dokumentti. (PS)
29/05/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy