Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Kid Stays in the Picture

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: FSFilmKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FSFilm) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nä­kymä 1960- ja 1970-­lu­ku­jen vaih­teen Hol­lywoo­diin suo­raan sisä­pii­ristä.

Nä­kymä 1960- ja 1970-lu­ku­jen vaih­teen Hol­lywoo­diin suo­raan sisä­pii­ristä. Do­ku­ment­ti vaa­te­kaup­pias Ro­bert Evan­sis­ta, jo­ka mat­kus­ti Los An­ge­le­siin vuon­na 1956, missä hä­net poi­mit­tiin fil­miin suo­raan ui­ma-al­taan reu­nal­ta. Evan­sis­ta tu­li har­vi­nai­nen kah­den uran mies, luo­va tuot­ta­ja (Ro­se­ma­ryn pai­na­jai­nen, Lo­ve Sto­ry, Kum­mi­setä, Chi­na­town jne). Kor­keal­ta hän myös kop­sah­ti ka­tuun. Do­ku­men­tin ni­mi tu­lee Dar­ryl Za­nuc­kin to­kai­sus­ta, kun He­min­gway ja knit vie­rok­sui­vat nuor­ta newyor­ki­lais­ta. Oh­jaa­jat: Brett Mor­gen ja Na­net­te Burs­tein.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. 5.1 pitää säätää menusta. Ikävä kerrosstoppi. Ekstroihin on tallennettu 8 min. dokumenttia ja yhdeksän minuuttia haastatteluja.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy