Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Crazy Rich Asians

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2018Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112747183

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Symp­pik­sen vet­reä ta­ri­na nuo­res­ta pa­ris­ta, jon­ka ih­ku elämä At­lan­tin ta­ka­na jou­tuu koe­tuk­sel­le kun mie­hen sin­ga­po­re­lai­nen su­ku pal­jas­tuu up­po­rik­kaak­si.

Symp­pik­sen vet­reä ta­ri­na nuo­res­ta pa­ris­ta, jon­ka ih­ku elämä At­lan­tin ta­ka­na jou­tuu koe­tuk­sel­le kun mie­hen sin­ga­po­re­lai­nen su­ku pal­jas­tuu up­po­rik­kaak­si.
Pe­rin­tei­sen kaa­van samp­pan­jaan ja leh­ti­kul­taan upot­ta­va ro­mant­ti­nen ko­me­dia ei huk­kaa ai­do­no­lo­sia ih­mi­siä kai­ken pin­ta­lii­don kes­kellä. Haus­ka ja ve­toa­va ta­ri­na pitää oi­keat ar­vot kun­nias­sa ja löytää ki­vas­ti lisävä­riä run­saas­ti hyö­dyn­ne­tystä Sin­ga­po­res­ta. Mai­nio hat­ta­ra.
E­lo­ku­va pe­rus­tuu Ke­vin Kwa­nin sa­man­ni­mi­seen ro­maa­niin.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävä kuva on vahvoilla kullan kimalluksen ja vehreän yleellisten miljöiden tulkkina. Asiallinen ääniraita ei jää sekään kuivaksi. Ekstroissa ohjaaja Jon M. Chun ja kirjailija Kevin Kwanin kommenttiraita, poistettuja kohtauksia (12 min.), mokia (2 min.) ja kooste elokuvan synnystä (7 min.).

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy