Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Kiitorata

Airport 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Air­port-­sar­jan en­simmäi­nen ka­tast­ro­fie­lo­ku­va si­joit­tuu len­to­kentäl­le, jon­ka pääl­le is­kee ker­ral­la var­si­nai­nen vyö­ry on­gel­mia ai­na lu­mi­myrs­kystä pom­mi­mie­heen.

Air­port-sar­jan en­simmäi­nen ka­tast­ro­fie­lo­ku­va si­joit­tuu len­to­kentäl­le, jon­ka pääl­le is­kee ker­ral­la var­si­nai­nen vyö­ry on­gel­mia ai­na lu­mi­myrs­kystä pom­mi­mie­heen. On­gel­mia rat­ko­taan niin määrä­tie­toi­sel­la an­tau­muk­sel­la, että voi­si hy­vin ku­vi­tel­la kat­so­van­sa BBC:n Lent­to­kenttä -sar­jan Ext­re­me ver­sio­ta. Myö­hem­piin osiin ver­rat­tu­na tämä on ehkä ai­noa, jo­ta voi­si pitää myös oi­kea­na ka­tast­ro­fie­lo­ku­va­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Komean mustemainen vintage-kuva on moitteettoman levollinen ja ilahduttavan jäsentynyt. Lievää ylimääräistä eloa esiintyy pienen valoisuuden pumppaamisen muodossa, mutta ilmiö on hyvin lievä ja kontrasti muutoin mustantasoa myöten hyvin kohdallaan. Harvat nykyelokuvat näyttävät näin hyvältä, vaikka toki skarpimpia yleensä ovatkin. Puhdas, siisti ääniraita on nyt laajennettu alkuperäisestä monosta hillitysti 5.1-kanavaiseksi. Ekstraton. (IJ)
30/09/2012

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1970Kesto: 137 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 78442EAN: 5050582899443

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy