DVD - Arvostelu

Ryhmä Hau - 1. kausi DVD arvostelu kansi

Ryhmä Hau - 1. kausi

Paw Patrol - Season 1 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tuoreen katsojatutkimuksen mukaan vuoden 2015 katsotuimmaksi netti-tv-ohjelmaksi nousi Yle Areenan lastenohjelma Ryhmä Hau yli 210 000 katsojallaan. Nyt jaksoja voi renkuttaa ilman nettiyhteyttäkin sillä tuttuja seikkailuja löytyy nyt DVD:llä sekä levy kerrallaan, että tuhtina kymmenen levyn boksina.

Tämä boksi sisältää kaikki 26 sarjan ensimmäisen tuotantokauden jaksoa. Mukaan mahtuu kaikki TV:stä tutut 1. kauden jaksot ja ehkä muutama Yle Areenankin kautta aikoinaan väliin jäänyt seikkailu. Viihdyttävä ja ilahduttavan selkopäinen sarja ei sorru turhaan tyhjänjauhantaan vaan pyrkii tarjoamaan pienille katsojille hyviä opetuksia kaiken vauhdin lomassa. Tämä voi olla joulun hitti sekä lasten, että omaa aikaa kaipaavien aikuisten parissa.

Suomeksi dubatut seikkailut toimivat mainiosti myös DVD:ltä. Yllättäen dubbaus on tehty uusiksi levyjä varten ja nyt Ryhmä Haun sijaan jengiläiset puhuvat Pawpatrolista ja myös osa hahmojen nimistä on jätetty englanniksi. Dubbaus on silti erittäin tasokas, eikä mikään häiritse tapahtumiin uppoutumista. Kuvankin osalta kyse on mallikkaasta julkaisusta, joka toistaa animaationsa terävästi, värikylläisesti ja moitteettoman terävästi. Ekstraton. (IJ)

DVD-Opas.fi

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2013-2014Kesto: 528 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 2.0
    
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään