Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Blade Runner 2049 - 3D

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Blade Runnerin lukuisten eri leikkausten jälkeen vuorossa on 35 vuoden jälkeen ensimmäinen jatko-osa. Maailma on marssinut eteenpäin, mutta ei niin harpaten etteikö miljöötä tunnista tutuksi. Replikanttien jahti on yhä uskottu bladerunnereille, joiden uutta sukupolvea edustaa K (Ryan Gosling). Edellisosan sankari Deckard (Harrison Ford) puolestaan on kadonnut maan alle.

Kuosiltaan koukuttava ja tarinaltaan vetoava trilleri ajautuu loppuaan kohden yhä unisemmille linjoille pääosansa tehdessä tarvittavia jalkatöitä arvoituksen ratkomiseksi. Keitos maistuu lopulta sekä genressään että perintölinjassaan tutulta, mutta ei uudelleenlämmitetyltä. Passeli scifi-seikkailu.

Jälkikäteen luotu 3D-kuva on valoisissa otoksissa erittäin hyvä. Hahmot ottavat uskottavasti tilansa ja syvyysvaikutelma on miellyttävä. Elokuvan tummemmat otokset jäävät sitä vastoin hieman vaatimattomiksi, näin erityisesti alun kotikäynnillä. 3D-tulkinta ei lisää merkittävästi elokuvan antiin, mutta tarinan ränsistyneen futuristinen maailma avautuu tilaan sen verran nautinnollisesti, että elokuvan katsoo mielellään uudelleen. Ääniraita on nyt taltioitu perinteisessä Dolby Digital -muodossa.

Boksi sisältää sekä elokuvan 3D- että HD-versiot omilla levyillään. Jälkimmäisen levyn ekstroissa hyvä kooste maailman luomisesta (22 min.), kolme prologiksi tarkoitettua lyhytelokuvaa ohjaajan alustuksin (28 min.) ja kooste elokuvasta (11 min.). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Denis Villeneuve
Pääosissa: Ryan Gosling Harrison Ford Ana de Armas Sylvia Hoeks Robin Wright Mackenzie Davis Carla Juri Lennie James Dave Bautista Jared Leto David Dastmalchian Barkhad Abdi Hiam Abbass Wood Harris Edward James Olmos Sean Young
Tarina: Hampton Fancher Michael Green
Kuvaus: Roger A. Deakins
Musiikki: Hans Zimmer

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2017Kesto: 164 minuuttia
Julkaisija: Walt DisneyKuva:
MVC 3D 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
    
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Walt Disney) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään