4K/UHD - Arvostelu

4K UHD arvostelu kansi

Star Trek Beyond

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Käytännössä täydellinen Star Trek -seikkailu punoo kosmisen mittakaavan ooperan, jossa panoksina ovat jälleen paitsi Enterprisen miehistö ja suurkaupungin kokoinen avaruusasema myös luontevasti koko ihmisyys ja ihmiskunta.

Kaveriporukan toikkarointi ja fantastiset miljööt ovat nytkin seikkailun vahva ankkuri, mutta yhtä palkitseva on myös se vastoinkäymisten ja haasteiden kujanjuoksu, johon nämä johtavat. Vastoinkäymiset on toki paketoitu totutusti vaahtokarkkiin, mutta resepti toimii upeasti: viihdyttäen ja kevyesti ajatuksia sorvaten.

2K:na masteroitu elokuva näyttää hyvältä väritoistoaan ja tekstuureitaan myöten ylittäen hetkittäin jopa totutun HD-suorituskyvyn. Parhaimmillaan jälki on hyvin valaistuissa lähikuvissa, mutta myös avaruuden pimeydessä hajoavat tähtialukset antavat mukavasti näytönpaikkoja kuvalle. Kyse ei silti ole aidosta 4K-kuvasta, vaan ylöspäin skaalatusta erittäin hyvästä Full HD -kuvasta. Ääniraita komppaa tapahtumia hyvin.

Kahden levyn boksi sisältää myös elokuvan HD-version omalla levyllään. Tältä kakkoslevyltä löytyy lisukkeiksi mm. poistettuja kohtauksia, mokia ja sarja 5-10-minuuttisia koosteita elokuvan synnystä ja perinnöstä. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Justin Lin
Pääosissa: Chris Pine Zachary Quinto John Cho Simon Pegg Zoe Saldana Karl Urban Anton Yelchin Idris Elba
Tarina: Simon Pegg Doug Jung Gene Roddenberry
Kuvaus: Stephen F. Windon
Musiikki: Michael Giacchino

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2016Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112732257

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään