4K/UHD - Arvostelu

4K UHD arvostelu kansi

Independence Day: Resurgence

Independence Day 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

20 vuotta alkuperäisen rymistelyn jälkeen muukalaiset palaavat maapallon kimppuun. Väliajalla ihmiskunta on oppinut käyttämään muukalaisten aikoinaan jälkeensä jättämää teknologiaa edukseen, joten nyt ulkoavaruuden tulokkailla ei enää ole yksinoikeutta leijulautasiin ja laser-tykkeihin. Suoranaisesti ihmiskunta ei ole viisastunut, mutta eipä sitä onneksi ole pienet limanuljaskatkaan.

Likimain alkuperäisen elokuvan käsikirjoituksella etenevä seikkailu loikkii lupsakasti eteenpäin pitkin geneerisiä polkuja. Huumori pilkahtelee kivasti ja tehosteet ovat kohdillaan, eikä lopputulos maistu uudelleenlämmitellyltä fossiililta, joten kelpo viihteestä on kyse. Omat meriitit ovat myönnettävästi vähissä.

4K:na filmiltä skannattu kuva näyttää estoitta rakeensa, mutta väritoisto on komeaa ja paikoin erottelukykykin mainio. Efektisirkukseksi varsin hillitty ääniraita takoo tahtia tuhonkuville ja toistaa sekä dialogin että avaruusajan hilavitkuttimien viserryksen mukisematta.

Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia kommentein, making of, mokia, galleria ja kaksi leikkikoostetta. Kaikki ekstrat löytyvät boksin kakkoslevyltä elokuvan HD-version kaverina, mutta virkistävästi kommenttiraita löytyy myös 4K-levyltä. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Roland Emmerich
Pääosissa: Liam Hemsworth Jeff Goldblum Bill Pullman Maika Monroe Travis Tope William Fichtner Charlotte Gainsbourg Judd Hirsch
Tarina: Nicolas Wright James A. Woods Dean Devlin Roland Emmerich James Vanderbilt
Kuvaus: Markus Förderer
Musiikki: Thomas Wander Harald Kloser

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2016Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112731304

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Fox) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään