Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

The Circle

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Utopia-hakuinen teknotrilleri leipoo yhteen Applen, Googlen, Microsoftin ja Facebookin luodakseen äärimmilleen viedyn maailman, jossa kaikki on julkista 24/7 kertaa 6 miljardia. Kaikkien tahto on kysyttävissä napin painalluksella ja kaikkien näkökulma striimattavissa netissä täydellisen läpinäkyvyyden nimissä. Yhtiön tuorein tulokas (Emma Watson) sukeltaa päätä pahkaa teknologiseen märkään päiväuneen.

Pokerilla överiksi vedetty tarina upottaa muita mutkitta yksityisyyden suojan kölin ali, eikä koe sieluntuskia ihmisten esineellistämisestä ja heidän tietojensa kaupallistamisesta. Elokuva petaa sänkynsä sen verran kiero virnistys naamallaan, että lopulta odottaisi sängyn alta löytyvän melkoisen pommin. Kaiken kärjistyksen tavoitteena lienee saada katsoja havahtumaan yksityisyyden katoamiseen ennen kuin kehitys on ajanut liian pitkälle. Elokuvalla on pari tuoreentuntuista ajatusta muurahaisten tai star trekin borgien viitoittamasta maailmasta, ja tältä osin elokuvan äärimmilleen viety kuvasto on ansiokasta. Silti kokonaisuus on meanderoiva ja hajanainen otos, joka vääntyy hitaasti loppuaan kohden. Ja loppu on tussahdus.

Hyvä kuva ja ääni. Ekstroissa tekijöiden haastatteluita ja kolme traileria. Elokuva on tässä arvosteltu saksalaiselta julkaisulta, joka ei sisällä suomenkielistä tekstitystä. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: James Ponsoldt
Pääosissa: Emma Watson Tom Hanks John Boyega Karen Gillan Ellar Coltrane Patton Oswalt Glenne Headly Bill Paxton
Tarina: James Ponsoldt Dave Eggers
Kuvaus: Matthew Libatique
Musiikki: Danny Elfman

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2017Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: Universum FilmKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 889854216795

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universum Film) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään