DVD - Arvostelu

10x10 DVD arvostelu kansi

10x10

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Heppoinen huonejännäri salaperäisestä naisesta, joka joutuu vielä kylmäkiskoisemman miehen kiikariin ja sitä myöten hiireksi pehmustettuun huoneeseen. Se miksi molemmat ovat sopassa mukana avautuu pantaten pudoteltujen vihjeiden ja suoranaisten kuulustelujen kautta.

Viitseliäästi toteutettu ja ajatuksella punottu jännäri vetoaa aikansa harkitusti avautuvana mysteerinä, mutta ei lopulta vakuuta sen enempää uskottavuudellaan kuin omaperäisyydellään. Visuaalisesti sliipattu, mutta häpeilemättömän geneerinen ja hahmoiltaan hengetön jännäri on lopulta läpeensä posketon keitos. Kaiken huippu on, että kaikenpuolisen tasa-arvon nimissä tässä kaikki pääsevät leikkimään uhria. Elokuvan käsikirjoituksen uskoo helposti olevan B-elokuvien luottomiehen, Noel Clarken, käsialaa.

Maanläheisin sävyin verhottu kuva on vakaa ja SD-mittapuulla myös erotteleva. Utuinen ja kylmä miljöö välittyy kuvauksellisesti ja hieman spartalaisesta estetiikastaan huolimatta rikkaan yksityiskohtaisesti. Vetreän pahaenteinen musiikkiraita luo aluksi hyvin tunnelmaa, mutta ei kykene pitämään uppoavaa paattia pinnalla pitkään. Ekstraton. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Suzi Ewing
Pääosissa: Luke Evans Kelly Reilly Noel Clarke Jason Maza Jill Winternitz Olivia Chenery
Tarina: Noel Clarke
Kuvaus: Aaron Reid
Musiikki: Martyn Berg Christopher Holmes

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2017Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.66
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083162382

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään