Kino - Arvostelu

The Cleaning Lady

Tekoripsiään kipakasti räpsyttelevä Alice viihtyy pintakullatussa maailmassaan. Tässä todellisuudessa kosmetologin palkoilla on mahdollista ylläpitää melkoista elintasoa.

Intiimiosastollakin on säpinää. Rakkaussuhde varatun miehen kanssa etenee lupaavin askelin. Mies vilauttelee toiveita yhteisestä tulevaisuudesta.

Alicen auvoista arkea pamahtaa sotkemaan luksusasunnon alle majoittunut rottapopulaatio. Mutta, no problems. Kun hätä on suurin, on friikkisiivoojatar Shelly lähellä.

Tyttöjen välisessä ystävyydessä edetään mutkia oikoen - kuten tiedetään. Alicen ja Shellyn tuttavuus syvenee työnantajan ja -tekijän etäiseltä tasolta salamannopeasti sydänystävyyden porteille. Kahden elintasoluokan kohtaamisperusteet jäävät seitinohuiksi. No, eivätpä nämä seuraneidit partaveitsenteräviä olekaan.

Kaunotar ja hirviö -pohjalta ponnistava kumma lajityyppihybridi viehättää äkkivääryydessään. Hämärät olo- ja ihmissuhteet täydentävät vähintäänkin kiintoisan rottien ja rakastajien mikstuuran.

The Cleaning Ladyn tahallisen tökerö esitystapa parodioi taitaen saippuasarjojen esitysmuotoa. Tekniset vajavaisuudet syventävät mielikuvaa kaapelikanavan maanantaiaamujen täytetuotannosta.

Night Visions Maximum Halloween 3018 esittää elokuvan suomalaiselle camp-kansalle. Elokuvassa ei ole tekstityksiä. (VA)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Jon Knautz
Pääosissa: Alexis Kendra Stelio Savante Rachel Alig
Tarina: Alexis Kendra Jon Knautz

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2018Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: Night Visions 2018 
  
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Night Visions 2018) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään