Kino - Arvostelu

The Stranger

En fremmed flytter ind 

Kovin monien naisten kaltaisesti, kolmekymppinen yksinhuoltajaäiti Amanda Kastrup on menettänyt uskonsa rakkauteen. Leikeissä luovuttaminen on lopullista ja iskostunut Amandaan niin syvälle, että lähtökohtana miehen seurassa on aina vain hetkellinen hupi. And that's it. Siihen asti, kunnes.

Lähiömutsi saa hämmentävän yhteydenoton Facebookin kautta. Miljoonaperijä Casper lähestyy Amandaa romanttisen kiinnostuksen myötä. Sen verran itsetunnonrippeitä viehättävässä neidossa on jäljellä, että ajatus luksusjahtien ja urheiluautojen takaamasta helposta elämästä saa pöksyihin vipinää. Toisaalta, eipä taida olla olemassakaan naista, jolla päätös rakastumattomuudesta pitäisi kutinsa paksun lompakon ilmestyessä näköpiiriin. Heikoimmillaan sitä tarttuu erikoisempaankin syöttiin.

Internetrakkauden lyhyt historia on monisävyinen. Tarinat vaihtelevat. Kauhukertomusten ja hekuman, nigerialaiskirjeiden ja Sen Ainoan Oikean välillä on helvetillinen kuilu. Tanskalainen The Stranger kertoo herkullisen tarinan jostain sieltä välimaastosta. Romanttinen komedia rakastuttavalla twistillä sai Suomen ensi-iltansa DocPoint-festivaaleilla 2018. (VA)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Nicole N. Horanyi
Pääosissa: Espen Dalsgaard Amanda Kastrup

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2017Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: DocPoint 2018 
  
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (DocPoint 2018) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään