Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Morgan

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Geenimuunneltu tyttö etsii rajojaan korven keskelle rakennetussa laboratoriossa, mutta kun löytöretki uhkaa muuttua väkivaltaiseksi lähetetään paikalle yrityksen kylmäkiskoinen ongelmanratkoja (Kate Mara).

Audiovisuaaliselta toteutukseltaan hiottu jännäri tyytyy toistamaan iänikuisia teemoja ihmisyyden rajojen kolkuttelusta ja väkivallan DNA:n paikasta koko tieteis-naturalistisen kiertokulun keskellä. Elokuva rullaa loppuunsa kuin tiukalle vedetty vieteri, mutta ensimmäistäkään omaa ajatusta tässä ei ole - ellei elokuvan viimeistä 30 sekuntia sellaisena halua hyvällä tahdolla pitää.

Näyttävä, mutta tyhjänpäiväinen audiovisuaalinen toteutus. Kuva on tummasävyinen ja terävä niin bunkkerissa kuin sitä ympäröivissä sammaleiden verhoamissa metsissä. Ääniraita löytää askelmerkkinsä toimintajaksoissa ja täyttää musiikin paikat geneerisen sähköisin elkein.

Tekstitetyissä ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia, kuvagalleria, trailereita, mielenkiintoinen kooste geenitutkimuksesta (20 min.) ja Giovanni Ribisin tähdittämä lyhytelokuva "Loom" ohjaajan kommentein (20 min.). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Luke Scott
Pääosissa: Kate Mara Anya Taylor-Joy Toby Jones Rose Leslie Boyd Holbrook Michelle Yeoh Jennifer Jason Leigh Paul Giamatti
Tarina: Seth Owen
Kuvaus: Mark Patten
Musiikki: Max Richtter

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2016Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112734077

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Fox) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään