Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

The Upside

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Vuoden 2011 ranskalaiselokuvan "Koskemattomat" amerikkalainen uusintaversio toimii herkulliseti, eikä tarina tunnu kaavamaisen tutulta. Kevin Hart ja Bryan Cranston tekevä veijarimaisen kepeät suoritukset päähahmoina, joiden syvempi sielunelämä jää tässä Crème brûléen pintasokerin tasolle, mutta hyvä niin koska kokonaisuus maistuu.

Neliraajahalvaantunut miljonääri kaipaa kipeästi elävöitystä rutiineihinsa, mihin uudeksi kotihoitajaksi pestautuva katujen kasvatti tuntuu tuovan juuri oikean ratkaisun. Lähiöslummin gangsta pääsee kotiutumaan toisenlaiseen linnaan kuin tarinoissa yleensä ja linnanherra puolestaan löytää taas elämänilonsa. Epätodennäköiselle, mutta vetoavalle ystävyystarinalle annetaan hulppeat puitteeet ja juuri oikea määrä sanomaa hetkeen tarttumisesta.

Ajassa eteenpäin loikkaava alkukohtaus tuntuu turhalta, mutta muutoin kyseessä on vetreä ja elegantti remake. Elokuva lunastaa esikuvansa herättämät odotukset ja pitää pintaansa loppuun saakka lässähtämättä. Kyse on helposta ja elämänmyöteisestä draamakomediasta, jota voi äärimmäisistä lähtökohdistaan huolimatta hyvin kutsua feel good -elokuvaksi.

Viitseliäästi punottu audivisuaalinen kuosi luo virkeän miljöön, jossa raha puhuu ja tunteet pirskahtelevat. Kuva on myös teknisesti erotteleva, värikylläinen ja vakaa. Äänipuolella dialogi ja dramaattiset tapahtumat toistuvat uskottavasti. Ekstroissa poistettuja kohtauksia ja mokia. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Neil Burger
Pääosissa: Kevin Hart Bryan Cranston Nicole Kidman Golshifteh Farahani Aja Naomi King
Tarina: Jon Hartmere Eric Toledano Olivier Nakache
Kuvaus: Stuart Dryburgh
Musiikki: Randall Poster Rob Simonsen

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2017Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706169001753
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Scanbox) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään