DVD - Arvostelu

Blaze ja monsterikoneet: Kaasua ja kunniaa DVD arvostelu kansi

Blaze ja monsterikoneet: Kaasua ja kunniaa

Blaze and the Monster Machines: Blaze of Glory 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Monsteriauto Blazen kaksiosainen seikkailu isorenkaisten maailmanmestaruuskisoissa tuntuu menevän täyttä häkää kohdeyleisöön. Hurjasteleva ja katsojia huudattamalla osallistava sarja ei ole erityisen aikuisystävällinen, eikä niin opettavainen kuin vaikkapa Ryhmä Hau, mutta pikkuväen innostus on tarttuvaa.

Levyltä löytyy sarjan ensimmäisen kauden ensimmäinen kaksiosainen jakso "Blaze of Glory" suomeksi dubattuna. Kaiken kaikkiaan amerikkalais-kanadalaisena yhteistyönä syntyvää sarjaa on tehty kolmen tuotantokauden ja 43 jakson edestä. Myös sarjan neljännen kauden tuotanto on varmistunut. Nickelodeon-kanavan tuotantoa.

Havaittavan pehmeä, mutta ei suttuinen kuva toistaa tapahtumat vakaasti ja värikylläisesti. Puhtaan ongelmaton ääniraita toimii hyvin suomeksikin. Ekstraton. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Pääosissa: Nolan North Dusan Brown Angelina Wahler Alexander Polinsky James Patrick Stuart Sunil Malhotra Kate Higgins Kevin Michael Richardson Nat Faxon
Tarina: Jeff Borkin Ellen Martin

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2014Kesto: 45 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 2.0
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 7340112733087

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään