DVD - Arvostelu

Berlin Station - 1. kausi DVD arvostelu kansi

Berlin Station - 1. kausi

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Geneerinen agenttijännäri luo juurensa nykypäivän Berliiniin, missä ei ehkä ole kylmän sodan tenhoa, mutta kosolti kylmää uskottavuutta suoraan portista. Rhys Ifansin dekadentti, mutta riutunut varjomies ja Richard Jenkinsin pehmeän mätä pomo vetävät saagan välittömästi ylös kliseisten videoviihdykkeiden sarjasta, jonne tämä tarinansa puolesta väistämättä kuuluisi.

Kuvastoltaan ilahduttavan avara ja rappiollisen kylmäkiskoinen jännäri paketoi nipun kliseitä vetoavan kylmäksi vyyhdiksi, joka pakottaa uskomaan hahmoihinsa ja välittämään edes hitusen juonestaan. Nätti ja ilmeeltään katu-uskottava sarja ei ainakaan ensimmäisellä kaudella tavoita kylmänsodan verrokkiensa, esim. The Company tai vaikkapa The Americans, imua, mutta vetoaa kylliksi noustakseen päteväksi teemajännäriksi.

Sarjasta on luvassa ainakin kaksi lisäkautta.

Asiallinen kuva on vakaa ja erotteleva olematta liioitellun videomainen. Skarppi ääniraita tuo mieleen Smallvillen supersankari-sävyt vaikka teema onnin nyt moderni agenttijännäri. Ekstraton. Kymmenen osaa neljällä levyllä. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Olen Steinhauer
Pääosissa: Richard Armitage Rhys Ifans Leland Orser John Doman Keke Palmer Tamlyn Tomita Michelle Forbes Ashley Judd Richard Jenkins

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2018Kesto: 513 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112746667

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään