Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Solo - A Star Wars Story

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Han Solon syntytarina luistelee näpsäkästi ruudusta toiseen tarjoten mielekkään ja koukuttavan seikkailun hahmon alkuajoilta. Pääosassa ei ole digitaalisesti nuorennettu Harrison Ford, vaikka näin voisi varsin helposti kuvitella, vaan loistavasti tätä kanavoiva Alden Ehrenreich.

Varsinaisten Star Wars -jatko-osien jäädessä kolkon masinoiduiksi paloiksi jäykkää eeposta on mukava nähdä, että Star Wars Story -kaanonin elokuvat osaavat tarjota elinvoimaisempaa seikkailua alkuperäisten elokuvien hengessä. Sekä "Rogue One" että "Han Solo" ovat erittäin vetoavia loruja, jotka löytävät askelmerkkinsä laajemmassa tarussa, mutta uskaltavat antaa seikkailunsa hengittää vapaammin. Tässä vaiherikas tarina vetää vaivatta imuunsa ja monin paikoin kokemus on erehdyttävästi samantapainen kuin alkuperäisen Episodi 4 -elokuvan kohdalla aikoinaan. Lisää tätä.

Hyvä kuva ja ääni ovat kaikkea mitä Star Wars -elokuvalta odottaa: mielikuvituksekkaan virikkeellisiä ja teknisesti nohevia. Tummasävyinen kuva on terävä, vakaa ja kaikessa akrobaattisuudessaan moitteettoman hallittu. Ääniraita tarjoaa niin ikään mukavasti verryttelyä kotiteatterilla niin tilassa, runsaudessa kuin dynamiikassakin.

Boksin kakkoslevy tarjoaa lisukkeiksi mm. poistettuja kohtauksia, tekijöiden keskusteluita ja sekalaisen sarjan koosteita elokuvan synnystä. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Ron Howard
Pääosissa: Alden Ehrenreich Woody Harrelson Emilia Clarke Donald Glover Thandie Newton Paul Bettany
Tarina: Jonathan Kasdan Lawrence Kasdan
Kuvaus: Bradford Young
Musiikki: John Powell John Williams

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2018Kesto: 135 minuuttia
Julkaisija: DisneyKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 8717418529017

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Disney) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään