DVD - Arvostelu

Famous in Love - 1. kausi DVD arvostelu kansi

Famous in Love - 1. kausi

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Barbiemainen saippuaooppera taviksesta, joka nousee Hollywoodin parrasvaloihin ja jetsettiin yhtä nopeasti ja uskottavasti kuin unelmissa on usein tapana. Videomainen risteytys saippuaa ja realityä tarjoaa jokseenkin adhd-henkisen teinihattaran, josta ei puutu nättejä tyttöjä, kieroja poikia, unelmahöttöä tai turvallisen harlekiinimaista tunnekuohua.

Hurjalla tempolla kohtauksesta toiseen puskeva sarja tyytyy tarjoamaan kliseisiä juonenkäänteitä ja kauniita kuvia puolustaakseen olemassaoloaan. Keitoksessa on kuitenkin riittävä ripaus hupiasennetta, jotta antiin voi myös jäädä koukkuun. Kevyttä hömpänpömppää tunti kerrallaan tarjoava sarja on nykypäivän vastine Barbie-nuken elämää taustoittaneelle 80-luvun sarjakuvalle.

Sittemmin lopetetusta sarjasta on tehty kaksi tuotantokautta.

Videomaisen terävä kuva saa tarkistamaan näyttölaitteen kuvanparannustekniikoiden asetukset, mutta yliluonnollinen liikeparannus tuntuu nyt olevan suoraan kuvassa. Saippuaoopperamainen kuva on kuitenkin tarkka, vakaa ja videomaisen värikylläinen kaikesta hyperaktiivisuudesta huolimatta. Hetkessä elävä ääniraita taustoittaa antiaan liki jatkuvalla musiikkiraidalla. Ekstraton. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Dan Farah Christopher Fife Miguel Arteta I. Mar
Pääosissa: Bella Thorne Charlie DePew Georgie Flores Carter Jenkins Niki Koss Keith Powers Pepi Sonuga Perrey Reeves James Van der Beek Katie Holmes
Kuvaus: Larry Reigman
Musiikki: Michael Suby

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2017Kesto: 422 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112745653
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään