4K/UHD - Arvostelu

4K UHD arvostelu kansi

The Greatest Showman

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

P. T. Barnumin tarinaan pohjautuva eepos miehestä (Hugh Jackman), joka unelmoi suuresta showsta ja synnyttää askel askeleelta maailman tunnetuimman sirkuksen.

Modernin musikaalin ja periodidraaman yhteen taidokkaasti uuttava draama on komeaa ja koskettavaa seurattavaa, jolla on salmiakin makuisista kepeistä vastoinkäymisistään huolimatta mieltä ylentävä sanoma. Myös lavastuksen, puvustuksen, koreografian ja yksityiskohtien määrän osalta kyse on hengästyttävästä seikkailusta. Hattaramaisen makea elokuva tuntuu siten yltävän esikuvansa elämänopin tasolle: ”The noblest art is that of making others happy”.

Komea kuva tuntuu täyttävän koko spektrin ja tarjoaa pirskahtelevan rikkaan seikkailun kaikessa eleganssissaan. Jopa 6K:na, joskin myös paikoin 3.4K:na, kuvattu ja 4K:na masteroitu kuva näyttää aidolta 4K HDR -esitykseltä sekä piirron yksityiskohtaisuuden, että vivahteikkaan väritoiston osalta. Paikoin anti on suorastaan loistokasta, mutta useampi otos siellä täällä jää toisaalta pinkin puuterimaiseksi. Kokonaisuus on silti erinomainen.

Napakka ääniraita täyttää tilansa yhtä kunnianhimoisesti kuin kuvakin. Elokuvan lukuisat musiikkinumerot parsivat ajantajun yli nykypäivään, mutta efekti toimii hyvin.

4K-levyn ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, sing along ja pikavalikko elokuvan musiikkinumeroihin. Boksista niin ikään löytyvän HD-version ekstroissa lisäksi sarja koosteita. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Michael Gracey
Pääosissa: Hugh Jackman Zac Efron Michelle Williams Rebecca Ferguson Zendaya
Tarina: Jenny Bicks Bill Condon
Kuvaus: Seamus McGarvey
Musiikki: John Debney Joseph Trapanese Benj Pasek

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2017Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112743048

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Fox) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään