4K/UHD - Arvostelu

4K UHD arvostelu kansi

Pokemon: Detective Pikachu

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Ensimmäinen Pokemon-elokuva vatkaa yhteen elokuvien kestoeineksistä kyhätyn seikkailun, jossa on pokemon-kaanonia, film noiria ja pörröistä hupailua yhtäläisissä määrin. Jälkimmäisestä vastaa ennen kaikkea Ryan Reynoldsilta äänensä lainaava Pikachu.

Posketon sekametelisoppa maistuu likimain samalta kuin pussillinen aakkoskarkkeja kerralla suuhun ahdettuna. Seikkailulta puuttuu kompassi ja merkitys, eikä lopputuloksesta juuri pysty välittämään. Jokunen sketsi siellä täällä hauskuuttaa ja miljöön rakentamiseen on suhtauduttu ihailtavan vakavasti, mutta elokuvana tämä on vaisu esitys ellei katsoja satu kantamaan pitkälle vietyä Pokemon-harrastusta lähiperimässään.

2K:na masteroitu kuva on suhteessa 4K:n herättämiin odotuksiin perin rosoinen, utuinen ja hailakka. Rakeisuuden antaa anteeksi kun tietää, että elokuva kuvattiin filmille, eikä hallittu rakeisuus olisikaan ongelma jos anti muutoin olisi kohdillaan. Fantastinen miljöö toistuu tässä harmillisen epäskarpisti, mutta jokunen otos siellä täällä voisi käydä 4K:sta. HDR-väripaletti tuntuu sekin olevan nyt hieman kuristettu, vaikka jälki onkin miellyttävää. Pliisu ääniraita ei löydä iskuaan aiheensa suomista suurista vapauksista huolimatta, mutta hitusen pökkelöt näyttelijäsuoritukset ja dialogi toistuvat vaivatta.

Boksin niin ikään sisältämän Blu-ray-levyllä ekstroina trivia-moodi elokuvalle, vaihtoehtoinen alku, yhden kohtauksen kommenttiraita, musiikkivideo ja sarja sekalaisia koosteita. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Rob Letterman
Pääosissa: Ryan Reynolds Justice Smith Kathryn Newton Suki Waterhouse Omar Chaparro Chris Geere Ken Watanabe Bill Nighy
Tarina: Dan Hernandez Benji Samit Nicole Perlman Rob Letterman Derek Connolly
Kuvaus: John Mathieson
Musiikki: Henry Jackman

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2019Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112748852

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään