Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Your Highness

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Itsetarkoituksellisen repäisevä ja vinoutunut komedia ritariveljeksistä, jotka lähtevät ensimmäiseen yhteiseen seikkailuunsa ilkeän velhon kaappattua toisen morsiamen. Yksi veljeksistä on koko kunningaskunnan palvoma täydellinen sankari (James Franco) ja toinen tämän varjossa kasvanut itsetyydytyksestä arvonantoa etsivä laiska sankarin alkio (Danny McBride). Tosiaan salaa kadehtivat veljekset pääsevät seikkailun tuoksinnassa toki lähestymään toisiaan, mutta draaman sijaan elokuvan huomio on kuitenkin kolikon kahden puolen varaan rakentuvissa sketseissä.

Kieliposkessa ja aivot narikkaan pysyvästi pantattuna tehty hupailu on varmasti kaikkien aikojen näyttävin ilmapääkomedia. Myös tyhjänpäiväinen tarina morsiamen pelastusretkestä toimii sutjakasti vitsien hengarina. Huumori vetää klassisten ritaritarinoiden kiiltävät haarniskat ja pyyteettömät sankariteot ylpeydellä alarekisteriin, jossa alapäähuumori on kaikki kaikessa. Hauskoja heittoja ja yllättäviä sketsejä riittää, mutta myös tyhjänjauhantaa mahtuu mukaan liikaa. Natalie Portman piipahtaa sivuosassa.

Viitseliäästi luonnosteltu fantasiamaailma näyttää ja kuulostaa hyvältä. Erinomainen kuva jää karvan verran aivan kaikkein luontevimmasta toistosta, mutta yksityiskohtia on tarjolla runsaasti ja väritoisto on elävää. Äänipuolella taikatehosteet toimivat tehokkaasti tilassa ja myös napakka musiikkiraita on hyvin mukana tunnelmassa.

Ekstroissa mielekäs sarja poistettuja kohtauksia (8 min.), mokia (5 min.) ja näiden risteytyksenä pidennettyä mokailua (3 min.). Ekstrojen tietoarvo on pyöreä nolla, mutta elokuvan hupailulinjaa ne jatkavat hyvin. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: David Gordon Green
Pääosissa: Danny McBride James Franco Zoey Deschanel Natalie Portman Justin Theroux Toby Jones Damian Lewis
Tarina: Danny R. McBride Ben Best
Kuvaus: Tim Orr
Musiikki: Steve Jablonsky

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2011Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 268594EAN: 5050582836585

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään